gastronot
yeme-içme kültürüne dair...
Hakkımda
- Ad: gastronot
- Konum: İstanbul, Türkiye
Merhaba, ben Bahar Yaka. 36 yıllık hayatımın 24 yılını doğduğum şehir olan İzmir'de geçirdim. Yemek yapmayı ve yemeyi çok seven, her öğünün adeta ritüel olduğu bir ailede büyüdüm. Herkesin bulunmak için büyük özen gösterdiği akşam yemeklerinin, geç vakit yapılan pazar kahvaltılarının tadı hala damağımdadır. Balkan kökenli bir ailenin 2. kuşak İzmir'lisi olarak, damağım hem Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetleriyle tanıştı hem de Trakya mutfağının ot kokulu yemeklerinden tattı. Böylece yemek ve içmek hayatta en çok sevdiğim şeylerin başında yeraldı. Yaşım ilerledikçe şarapla tanıştım. Hatta tanışmakla kalmayıp kendi şarabımı yapmaya başladım. Şarabın en yakın dostu olan peynir ise, asla vazgeçemeyeceklerim arasındaydı. Her yeni tadın içindekini keşfetmek ve onu denemek en büyük hobilerimden oldu. Bu site sayesinde de bildiklerimi sizlerle paylaştım.
4 Comments:
Saksida coban salata! :)))))))))))
Baris Manco'nun hanimli beyli bir sarkisi vardi, o aklima geldi.
Kekik iyi fikir, ben de bir saksi alayim.
Evet, saksıda olunca hem dayanıklı oluyor hem her an elinizin altında. Otlar tabii ki çoban salata değil :)
http://www.prokr.net/2016/09/movers-48.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-47.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-46.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-45.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-43.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-42.html
http://www.prokr.net/2016/09/movers-40.html
Yorum Gönder
<< Home