gastronot

yeme-içme kültürüne dair...

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İstanbul, Türkiye

Merhaba, ben Bahar Yaka. 36 yıllık hayatımın 24 yılını doğduğum şehir olan İzmir'de geçirdim. Yemek yapmayı ve yemeyi çok seven, her öğünün adeta ritüel olduğu bir ailede büyüdüm. Herkesin bulunmak için büyük özen gösterdiği akşam yemeklerinin, geç vakit yapılan pazar kahvaltılarının tadı hala damağımdadır. Balkan kökenli bir ailenin 2. kuşak İzmir'lisi olarak, damağım hem Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetleriyle tanıştı hem de Trakya mutfağının ot kokulu yemeklerinden tattı. Böylece yemek ve içmek hayatta en çok sevdiğim şeylerin başında yeraldı. Yaşım ilerledikçe şarapla tanıştım. Hatta tanışmakla kalmayıp kendi şarabımı yapmaya başladım. Şarabın en yakın dostu olan peynir ise, asla vazgeçemeyeceklerim arasındaydı. Her yeni tadın içindekini keşfetmek ve onu denemek en büyük hobilerimden oldu. Bu site sayesinde de bildiklerimi sizlerle paylaştım.

Pazar, Şubat 18, 2007

Yazamamıştım, içime dert oldu...


Sevgili Seher bana yazalı uzun zaman oldu. Size, iki güzel hanımın el ele verip kurduğu ve hayatımıza yeni güzellikler katacağına inandığım Mimoza'sından bahsetmek için kendisine söz verdim. Yazamadığım için de, içime dert olmuştu.
Seher ve Leyla, kısa zaman önce kurdukları Mimoza'da, pasta süslemesi üzerine çalışıyorlar ve düzenledikleri eğitimlerle bildiklerini herkesle paylaşıyorlar. İlgilenenler için irtibat numaralarını aşagıda veriyorum. sevgiler...
Mimoza : 0216 680 05 80

LEYLA KILIÇ
leyla.mimoza@gmail.com
SEHER SOMUNCU

1 Comments:

Blogger Tuba said...

Bahar'cigim, 18 Subat benim dogum gunum. Bu pastayi da dogum gunu pastam olarak hayal edebilir miyim? Sevgilerle,

2/26/2007 10:27:00 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Free Web Site Counter
Website Counter